Houten carport op maat

Houten carports

Een carport van hout is een uiterst slimme keuze. Hout is eenvoudig te bewerken en leent zich dus uitstekend voor een carport-op-maat, in elke gewenste stijl. Van hout kunnen wij zeker weten een carport maken die volledig aansluit op de stijl van je woning. Met name voor klassieke en rustieke woningen is een houten variant aan te raden. Hout heeft een natuurlijke uitstraling. Maar ook voor nieuwbouwwoningen is deze variant een prima keuze; hout is te bewerken tot elk gewenst ontwerp en een moderne carport is dus ook van hout te maken. Je bent dus helemaal vrij in het ontwerp.

Hout is daarnaast te (her)schilderen in elke gewenste kleur. Mocht het in de toekomst dus nodig zijn om je carport aan te passen, bijvoorbeeld na een schilder- of onderhoudsbeurt aan je huis, dan zit je met hout goed. Het kiezen voor hout heeft tevens als voordeel dat je carport sneller gebouwd is. En last but not least: een houten carport is voordeliger in aanschaf dan een aluminium carport.

Hout van de hoogste kwaliteit

Hout is een natuurproduct en is dus gevoelig voor vocht en zonlicht. Daarom maken wij gebruik van weerbestendige houtsoorten en geïmpregneerd hout van hoge kwaliteit. Ook bij de afwerking maken we gebruik van speciale middelen, waardoor de levensduur van je carport nog eens extra vergroot wordt en je het minimale aan onderhoud hoeft uit te voeren. Bij de keuze voor een van onze houtsoorten houden we rekening met zowel je budget als met de gewenste uitstraling.

Extra opbergruimte

Wil je de carport naar een nog hoger niveau tillen? Denk dan eens aan de mogelijkheid om een extra houten bijgebouwtje te laten plaatsen. Een bijgebouwd houten huisje, waarin je bijvoorbeeld tuinmeubilair, fietsen of gereedschap kunt opbergen. Het geheel van een houten carport en een houten huisje oogt extra mooi en levert extra ruimte op, waarin je je spullen veilig en afgesloten op kunt bergen.

Advies

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze vakmannen. Ze geven een betrouwbaar en vakkundig advies en helpen je graag met het realiseren van jouw houten carport.

Voordelen

De voordelen van een houten carport van Carportgigant op een rijtje:

  • hout is eenvoudig te bewerken;
  • naast standaardmaten kunnen we ook afwijkende maten realiseren van hout;
  • volledige vrijheid in het ontwerp;
  • carport-op-maat, passend bij de stijl van je woning;
  • duurzame, weerbestendige en geïmpregneerde houtsoorten;
  • het onderhoud van de houten carport beperken we tot een minimum;
  • hout is voordelig in aanschaf;
  • (her)schilderen van hout is mogelijk;
  • bouwen met hout gaat vlot;
  • extra optie: houten bijgebouw voor opslag.

Inspiratie opdoen?

Voor inspiratie kunnen we je vele voorbeelden laten zien van reeds door ons geplaatste houten carports, in alle soorten, maten en stijlen. Ook voor offerteaanvragen voor houten carports zit je bij ons goed.

Je ontvangt direct offertes van meerdere carportspecialisten uit ons netwerk, waardoor je zelf eenvoudig vergelijken kunt. Advies, informatie en offertes opvragen is bij ons altijd vrijblijvend.

Benieuwd wat onze klanten over ons zeggen?

review

Mevr. Hulshouts uit IJmuiden

Onze houten carport is geplaatst door een vakman en dat kun je wel zien. Alles is tot in de puntjes verwerkt, wij hebben vol bewondering gekeken naar hoe de vakmannen hun…

review mevr

Mevr. Mathol uit Zeewolde

Na lang wikken en wegen hadden wij besloten om een carport te plaatsen. Deze hebben wij gevonden via deze website. We zijn erg kieskeurig maar hadden meerdere offertes…

reviews

Dhr. Booden uit Bovenkarspel

We liepen al jaren rond met het idee om een een carport te plaatsen. Onlangs zijn we overgegaan tot actie waardoor onze woning nu een compleet andere uitstraling heeft. Ik…

review dhr

Dhr. Oosterhout uit Ulft

Ik was blij dat ik voor jullie vakman heb gekozen om een carport te laten plaatsen. Onze auto's staan nu altijd droog en wij regenen zelf ook niet meer nat als we met de auto w…